Syöjät kehuivat, jee! Kaverikseen vaatii tosin chili-kastiketta, muuten ei olisi ollut parasta.
TofuaPorkkanaa
Nuudeleita
Parsakaalia
Sipulia
Mausteita
1. Mausta tofu. Jos ostit maustamatonta, marinoi esim. seuraavasti: Sekoita 3 rkl soijakastiketta, 1 dl vettä, 2-3 valkosipulin kynttä ja yrttejä. Kaada tofun päälle ja anna olla jääkaapissa yön yli. Itse en osannut ennakoida, joten laitoin tofukuutioiden päälle 3 rkl soijakastiketta, 3 rkl öljyä, timjamia, pippuria, currya ja pippuria. Seisoivat n. 45 min, mutta maustuivat.
2. Kuori ja pilko kasvikset.
3. Keitä nuudelit kypsiksi.
4. Paista kasvikset, sipuli ja tofu. Itse paistoin osissa, koska kaikki ei mahtunut kerralla. Parsakaalin varret kannattaa paistaa esim. porkkanoiden kanssa ja kukkia käyttää pannulla vain lyhyesti.
5. Sekoita pannulla/wokissa/kattilassa nuudelit, kasvikset ja tofu. Lisää mausteita (esim. soija- ja chilikastiketta). Ja syömään!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti