maanantai 22. elokuuta 2011

Pikainen makaroni-/spagettiateria

Helppoa ja halpaa perusruokaa, 20min aikaa tehdä ruokaa ja syödä se.
Itse olen käyttänyt tätä, kun ei ole oikein aikaa käydä edes tien toisella puolella opiskelijaravintolassa, ja on oleellisesti syötävämpää kuin pelkkä keitetty makaroni.

Ainekset: sipuli (kevät-, jos valinnan varaa), makaroni/spagetti, makkara

1. Vesi kiehumaan vedenkeittimessä
2. Pilko sipuli ja laita kasarin pohjalle mausteiden (esim. mustapippuri + paprikajauhe + garam masala + timjami+chilijauhe/-rouhe) ja öljyn kera kuumentumaan, anna paistua pieni hetki ja pilko sillä aikaa yksi makkara
3. Vesi kattilaan makaronin/spagetin ja makkarapalojen kanssa
4. Kaada vesi pois makaronien valmistuttua ja syö ketsupin kera (toimii tosin myös ilman)

Varsin mainiota perusmättöä, käy myös yösyötäväksi jos ilta on sattunut venymään pitkäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti