Paistetut kasvikset ovat nimensä veroisia. Tarvitset siis:
Kasviksia (itse käytin porkkanan, palan kyssäkaalia, sipulin ja kukkakaalia, mutta lähinnä voi käyttää mitä vain)
öljyämausteita (curry, pippuri, soijakastike, chilikastike...)
höysteitä (pähkinöitä, juustoa, papuja...)
1. Pese, kuori ja paloittele kasvikset.
2. Paista öljyssä sipulia ja mausteita. Erityisesti currya, koska curry täytyy aina avata (=pyöräyttää öljyssä kuumalla pannulla) ruoanlaitossa, jotta siitä tulee parasta.
3. Lisää loput kasvikset ja mahdollisesti käytettävät pähkinät ja pavut. Itse käytin manteleita, mutta olivat turhia. Pähkinät sopii paremmin, mutta eivät millään tapaa ole pakollisia.
4. Heitä kasa lautaselle. Juustopaloja voi tässä vaiheessa heittää sekaan, jos haluaa. Näin ollen juusto ei sula vaan pysyy kivoina paloina. Juustopalat sopivat tähän mitä mainioimmin.
5. Syö.
Yksinkertainen on kaunista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti