Kiisseli, joka jääkaapitettuna menee mainiosti suklaavanukkaasta.
6 dl maitoa
1 kananmuna
3 rkl kaakaojauhetta
1/2 dl sokeria
1/2 dl maizenaa tai perunajauhoa
1 rkl vanilijasokeria
1. Riko kananmuna kattilaan ja vatkaa rakenne rikki.
2. Lisää maito ja muut ainekset.
3. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen kunnes seos sakenee. Älä keitä vaan nosta kattila liedeltä heti, kun kiisseli pulpahtaa ensimmäisen kerran.
4. Jäähdytä kiisseliä hieman koko ajan sekoittaen. Lisää vanilijasokeri.
5. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon tai annosmaljoihin. Peitä kelmulla ja jäähdytä.
6. Parhaan makuelämyksen saat, jos tarjoat kermavaahdon kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti