No, joka tapauksessa tälläkin kerralla annoshinta pysynee euron tietämillä. Nyt sen sijaan itse asiaan:
- Sipulia
- Punajuurta
- Kaalia
- Porkkanaa
- Nakkia/makkaraa/lihaa
- Leikkaa kaikki ainekset suikaleiksi (raastaminen myös toimii, tulee vain erilaista tuotoksesta)
- Kuullota sipuleita (vinkki: ei kannata käyttää paistinpannua eikä pienempää kattilaa, vaan kuullota suoraan siinä kattilassa johon aiot keiton tehdä)
- Lisää loput vihannekset ja kuullota lisää ja laita tällä välin vettä kiehumaan 1,5–2l (vedenkeittimessä)
- Lisää mausteet ja etikkatilkka (itse käytin punaviinietikkaa) (itse laitoin jo kesken kuullotuksen, kun olin kärsimätön ja halusin että keittiössä alkaa jo tuoksua hyvälle)
- Kun vesi kiehuu, lisää se kattilaan ja anna kiehua 45min
- lisää liha ja keitä vielä 15min
- Syö sellaisenaan tai ruisleivän ja smetanan kanssa. Jos on vielä intoa panostaa, tee ruisleivästä leipätikkuja ja paista ne rapeiksi pannulla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti